Reparatie informatie

Al in 2015 was Alex van Duijn namens Telefoon Reparatie Katwijk bezig met het repareren van Iphones, Ipads en Samsung Galaxy smartphones en -tablets. In de afgelopen jaren is Telefoon Reparatie Katwijk uitgegroeid tot een bedrijf met een groot tevreden klantenbestand in Katwijk ZH en omgeving. Alsof dat niet genoeg is, biedt Telefoon Reparatie Katwijk ook de nodige accessoires om uw smartphone of tablet in de toekomst te beschermen tegen schade. Wel zo handig!

Telefoon reparatie Katwijk biedt u een snelle en transparante werkwijze.
Op alle uitgevoerde reparaties en telefoon en tablets krijgt u 3 maanden garantie.

Een stukje service waar u blij van wordt.

De garantie is niet van toepassing als:

  • Het probleem na reparatie ontstaat door toedoen van de gebruiker
  • Er problemen voordoen door eerdere schade, zoals val- of waterschade
  • Er problemen voordoen door softwarematige toepassingen (zoals jailbreaken etc.)
  • Schade veroorzaakt is door externe omstandigheden (vallen, water etc.)
  • Schade veroorzaakt is doordat u zelf heeft geprobeerd de klachten te herstellen
  • Klachten die geen verband houden met de uitgevoerde reparatie

Telefoon reparatie katwijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van eventuele data. Wij gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met uw toestel echter als u uw data belangrijk vindt zou u er ook als dusdanig mee om moeten gaan. U zou bijvoorbeeld een back-up op kunnen slaan op een PC of laptop.

Langere reparatietijd:

Het kan voorkomen dat er tijdens een reparatie beschadigingen aan uw apparaat of onderdelen daarvan ontstaan. Deze kunnen dan vervangen worden door andere onderdelen. Het kan zijn dat dit duurdere onderdelen zijn dan het oorspronkelijke onderdeel. Soms hebben wij deze niet op voorraad. De reparatieduur kan verschillen van de oorspronkelijke aangegeven reparatietijd. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met de klant.

Andere / meerdere defecten:

Het kan voorkomen dat er tijdens of na het openen van uw apparaat defecten ontstaan die daarvoor niet zichtbaar waren. Door alle fijne elektronica kunnen er defecten aan het licht komen die al aanwezig waren, maar die zolang het apparaat onaangeroerd was, niet zichtbaar waren. Telefoon reparatie Katwijk kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor deze defecten. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om deze defecten te verhelpen. We kunnen u niet garanderen dat wij uw apparaat langer moeten houden en dat daaraan extra kosten zijn verbonden.